Имам Алфа 166 2.0 ТС 1998 г. и ми трябват две бубини та искам да попитам от всички бензинови алфи ли ще станат бобините. Попринцип си мисля че ще станат но и Вие споделете мнение.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бобини за 166 2.0 TS
Collapse
X
-
Търси ги по номера на бобината. Под буксата има 10 цифрен номер. Има различни бобини за ТС-а въпреки, че са еднакви на външен вид. При различните модели с различни бобини има разлики във времената на зареждане на бобината. Например между ЦФ1, ЦФ2, ЦФ3 моторите. Ако сложиш друга бобина рискуваш да я прецакаш бързо или да нямаш достатъчна енергия на искрата.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеСтава въпрос за 16 клапанов ТС колега. Ама ако кажеш кой точно ТС в този период е с една бобина?166, 2.4 JTD'00
Comment
-
Comment
-
Излишен спор. Просто човека да си намери с неговия номер бобини и това е. Какво има да му мислим тука кога и къде какви са бобините? Плюс това тоя каталог е пълен шит. Отвори каталога на БОШ и ще се убедиш.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Мерси за мненията но проблема ми се оказа съвсем друг, а именно след почистването на дюзите с ултразвук майсторчетата не са стегнали бензиновата рейка и незнам как не съм се запалил защото е излизало гориво от там и е смукала въздух и .........аман от майстори. Наместих инжекторите стегнах рейката и колата се оправи.
Поздрави
Дамяналфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
Comment